Bentley Continental GT Interieur

Bentley Continental GT
Bekijk 35 foto's
Door: BV 29-07-2011

Een product in deze categorie moet in de eerste plaats overtuigen door de materiaalkeuze en de afwerking. Die moet absoluut foutloos zijn. En dat is het ook. Sinds Bentley kan putten uit de grote organenbank van VW zijn de anachronismen ook uit het interieur verdwenen, tegenwoordig is ook alle elektronica van het bovenste schab. En VW heeft geen schakelaars of knopjes gerecycleerd - alles wat je aanraakt of ziet is specifiek voor de Continental.

Technisch gesproken is deze Bentley een vierzitter. Maar volwassenen zullen zich ondanks de magnifieke materialen waarmee ze omringt worden, niet gelukkig voelen op de achterste zitplaatsen. Daarvoor biedt de GT te weinig plaats en is de toegang tot de achterbank nogal hinderlijk. Onder meer omdat de robuuste voorzetels bij het opklappen tot tegen het dak komen.

Vooraan heb je dan weer helemaal geen reden tot klagen. Tenminste als je op zoek bent naar een comfortabele, snelle reiswagen. Het geluidsniveau is laag en het comfort is van een zeer hoog allooi. Het zitmeubilair verwent je prinselijk, maar het zijn verre van kuipzetels.

Geef commentaar
comments by Disqus