Can-Am Spyder RS-S Roadster Interieur

Can-Am Spyder RS-S Roadster
Bekijk 20 foto's
Door: AUTO55 17-10-2012

De zitting is laag, met plaats voor twee, en om de passagier stevig op post te houden kan je een rechtopstaande rugleuning monteren. Zonder kan ook, maar dan is goed vasthouden de boodschap - het kan immers nogal schuiven achteraan. De Spyder leent zich trouwens zowel voor de comfortabele als de sportieve zitpositie. Al krijgen de spieren het soms te verduren.

Onderweg kijken we uit op een multifunctionele, digitale instrumentencluster die onder meer de toerenteller, versnellingsstand, odo-, trip- en snelheidsmeter behuist. En een klokje uiteraard. Op de lijst van extra's vind je naast een reishoes nog een 12V-uitgang voor de bijdetijdse chauffeur.

Voorin schuilt een laadruimte die 44 liter slikt. Concreet wil dat zeggen dat je een helm, een op maat gemaakte koffer met wieltjes of een redelijke portie supermarktaankopen kwijt kan. Voor wie dat niet volstaat biedt Can-Am een oplossing met de RT-reeks die, net als de comfortabel ingestelde motorfiets, een pak meer mogelijkheden biedt. Akkoord, dat is niet het type dat we hier bespreken, maar anderzijds zijn we de eerste Honda Fireblade met tassen aan weerskanten ook nog niet tegengekomen. De RS-S is een prestatiegerichte machine, en daar hoort zo weinig mogelijk ballast bij.

Geef commentaar
comments by Disqus