Audi S7 Sportback Interieur

Audi S7 Sportback
Bekijk 40 foto's
Door: AUTO55 07-04-2013

Zijn ruim 2,9m tellende wielbasis zorgt voor heel wat beenruimte achterin, maar lange passagiers riskeren er kopzorgen. Toch is zijn taak erg duidelijk. Hij weerspiegelt het beeld van een zeer snelle doch discrete reisauto die zijn inzittenden op de meest comfortabel mogelijke manier van de ene naar de andere (verre) bestemming vervoert.

De bestuurder heeft zicht op een in verschillende lagen uitgevoerde tellerpartij en een brede middenconsole, afgewerkt volgens de hoogste Audi-normen. In dit geval vanuit sportieve en verwarmde stoelen overtrokken met valconaleder (€ 442 + € 1.137). De materiaalkeuze is exquis, het zitcomfort uitstekend en de ergonomie klopt.

Op de voorruit wordt belangrijke info geprojecteerd. Zoals de gemeten snelheid, verwittigingssymbolen en de te volgen route. Zo'n head-up display kost € 1.646. Ondertussen genieten we van de tonen die weerklinken uit 14 luidsprekers, deel uitmakend van het 600W Bose Surround Sound systeem (€ 1.137). Er is mogelijkheid tot DVD 5.1-weergave, maar dan enkel met een kruisje naast de optie GPS plus met harde schijf.

Dit pakket - ook weer combineerbaar met telefooninstallatie, WLAN en een ingebouwde SIM-kaartlezer (€ 1.337) - vergt een bijkomstige € 2.662 en bevat onder meer een MMI-touchpad, een DVD-lezer, informatieweergave via pop-up, een jukebox tot 20GB, spraakherkenning en een 7" scherm. De rest van het lijstje gaan we je besparen. Deze S7 is tot op de tanden bewapend.

Geef commentaar
comments by Disqus