Ford Tourneo Connect 1.0 Ecoboost Inleiding

Bekijk 34 foto's
Door: VG 14-04-2014

Ludospace is de term gebruikt voor van bestelwagens afgeleide voertuigen met het oog op personenvervoer. Al speelde Ford het spelletje enigzins anders. Door eerst de familieversie van de Tourneo Connect, en daarna pas de utilitaire versie te lanceren meerbepaald. Op die manier wil de constructeur klanten ervan overtuigen dat ze niet een camionette rondrijden waarin toevallig een achterbank is neergepoot.

De essentie blijft uiteraard behouden: veel binnenruimte inclusief een grote koffer. En met een uitrusting die superieur is aan wat er in de normale gang van zaken op een bestelbus wordt geleverd. Als klap op de vuurpijl is de Tourneo Connect ook nog eens bestelbaar met een kleine benzinemotor in de neus. Die testen we vandaag.

De Tourneo Connect 1.0 Ecoboost is er vanaf € 16.400 (Ambiente). Wij kozen echter voor de meest luxueuze uitvoering met de stempel Titanium. Die is er vanaf € 19.200, en zit warmpjes in de kleren. Zo warm zelfs dat er nog maar weinig extra's te rapen vallen. Met de toevoegingen metaallak en 17-duims lichtmetaal tikt de totaalprijs van onze testwagen af op € 19.744.

Geef commentaar
comments by Disqus