Skoda Octavia Combi 1.6 CRTDI 105 Interieur

Bekijk 29 foto's
Door: AUTO55 10-11-2014

De Octavia Combi is meetbaar ruimer dan zijn voorganger. Niet enkel het laadvolume ging in de plus (van 610 naar 633 liter), ook alle inzittenden profiteren van extra beweegruimte. En je zit ook royaal in de stevige stoelen, al is iets meer steun wel gewenst.

Opbergmogelijkheden

Voor kleinere spullen kan er op diverse vakjes en bekerhouders naast en tussen de stoelen beroep worden gedaan. Onder de voorste passagiersstoel bevindt zich een groter opbergvak en de ijskrabber heeft bij Skoda inmiddels een vaste plek gekregen achter de tankdop. Bekerhouders zijn er in overvloed.

Op z'n Duits

De afwerking is netjes en doet erg Duits aan. Pas als je wat aandachtiger kijkt, zal je opmerken dat sommige interieurpanelen net iets minder goed op elkaar aansluiten dan bij pakweg de (technisch gelijke) VW Golf. Kostenbesparing, heet dat, al wil dat voorts niet zeggen dat je de Octavia niet met moderne snufjes kan uitrusten. De uitrustingsmogelijkheden lopen in de pas met de modernste Volkswagens en sommige Audi´s. Wie al in de VW-stal winkelde, zal dus niet voor verrassingen komen te staan.

Geef commentaar
comments by Disqus