Audi S4 Exterieur

Bekijk 23 foto's
Door: BV 28-07-2016

Aan de basis is deze S4 gelijk aan een A4. Dat geldt voor de afmetingen, op een enkele millimeter links en rechts na. Dat komt vooral omdat de bumpers aangepast zijn en agressievere lijnen herbergen, naast grotere luchtinlaten aan de voorzijde en een gelakte nepdiffuser aan de achterkant. En vanzelfsprekend zijn ook de vier uitlaatpijpjes van de partij.

Sportief uiterlijk?

Een beetje sportiviteit ademt de S wel, maar de Duitsers overdrijven niet. De sierlijsten en spiegels worden uitgevoerd in gesatineerd grijs. Dat zal de kenner er direct uithalen, maar tegelijk blijft het voor de massa grotendeels op de achtergrond. Zo krijg je een sportieveling die het niet meteen hoeft uit te schreeuwen.

Faker

De afwerking is net zo kwalitatief als die van eender welke A4. Daar kan je van op aan. Iets wat overigens niet betekent dat die boven elke vorm van kritiek verheven is. Neem nu bijvoorbeeld de grille aan weerszijden in de voorbumper. Zo fake als maar kan zijn. Als het dan toch moet voor de stijl, kan je er dan niet voor zorgen dat je dat niet vanaf 10 meter afstand kan zien?

Geef commentaar
comments by Disqus