Renault Zoe R135 Interieur

Bekijk 37 foto's
Door: BV 03-11-2019

Aan de binnenkant laat de Zoe het puberen achter zich. Het is allemaal heel volwassen. De zetels zitten beter, de materialen zijn flink opgewaardeerd en het ontwerp kreeg meer maturiteit. Moest je vroeger als early adopter wat water bij de wijn doen, dan is dat nu minder en minder het geval. De Zoe is gewoon op hetzelfde niveau van de recente Clio. Hij is degelijk en handig.

Omdat de structuur dezelfde bleef, wijzigt er aan de rijhouding of de toegankelijkheid fundamenteel niets. Maar de Zoe geeft voorin wel de indruk ruimer te zijn. De boordplank is slimmer ontworpen. Dat daarin een nieuwe generatie boordelektronica zit, is zowat de grootste opsteker. De Zoe was op dat vlak geen hoogvlieger. Nu kan hij op z’n minst aanklampen.

Wat zo’n elektrische auto bovenal moet zijn, is gewoon. Gewoon als je instapt, ermee rijdt en de koffer opent. En kijk - dat is precies wat de Zoe doet. In de koffer past 338l. Dat is oké voor z’n grootte. En je kan de achterbank neerklappen om dat uit te breiden tot 1.225l.

Geef commentaar
comments by Disqus