Suzuki Grand Vitara 2.0 TD JLXS A Airco Exterieur

Suzuki Grand Vitara 2.0 TD JLXS A Airco
Bekijk 7 foto's
Door: REDACTIE 15-10-2007

De Grand Vitara is kleiner dan hij er uitziet met een totale lengte van 4,21m. De hoogte van 1,74m staat garant voor een goed overzicht op de weg.

Sinds de facelift van de Grand Vitara vorig jaar blijft de koets elegant en gebruikt ze overvloedig gebogen koetswerkpanelen. De snuit is nieuw en het radiatorrooster sluit nu beter aan bij de rest van de koetswerklijn. De vorm van de bumpers werd wat bijgeschaafd zodat ze tegelijk meer kracht en elegantie tonen. De meer gestroomlijnde bumperset loopt over in de brede spatborden. Spatbeschermers onderaan de flanken behoeden het koetswerk zoveel mogelijk van beschadigingen door stenen en takken. Aan de onderkant van de Grand Vitara zit een grote bodemplaat voor wanneer de 195mm bodemvrijheid net niet genoeg is.

Om de wegligging te verbeteren werd de structuur van de koets stijver. Die voldoet nu aan de strenge USA-normen en de EU-voorschriften voor crashtests. Om een goed zicht rondom te garanderen hangt het reservewiel laag aan de achterklep en werden de stijlen zo slank mogelijk gehouden.

Geef commentaar
comments by Disqus