Lego Jeep Wrangler is opmerkelijk gedeta...

​Lego heeft een traditie in het bouwen van grote voertuigen. Die werden doorheen de jaren almaar fijner en gedetailleerder. En ook de fans laten zich niet onbetuigd.

Naar artikel
26-11-2016

Airbags Jeep Wrangler werken niet

​Fiat Chrysler Automobiles roept 392.464 stuks van de Jeep Wrangler, allemaal gebouwd tussen 2007 en 2010 terug naar de dealer. De oorzaak? Problemen met de airbag.

Naar artikel
19-05-2016

75 jaar Jeep: 6 speciale modellen

​In Auburn Hills, Michigan wordt er dit jaar duchtig gefeest, Jeep viert er namelijk zijn 75ste verjaardag. En dat waren 75 bewogen jaren. Het begin van de festiviteiten wordt op het salon van Detroit ingezet met een special editi...

Naar artikel
11-01-2016

Uitstel of afstel voor talloze nieuwe Je...

Van Sergio Marchionne, de grote baas bij Fiat-Chrysler, is geweten dat hij niet graag geld uitgeeft aan onderzoek en productontwikkeling. Eerder zette hij dat in Europa al op een erg laag pitje voor Fiat en Alfa Romeo. Daardoor he...

Naar artikel
03-06-2015

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD

De Jeep Wrangler is net als de Land Rover Defender een model dat de tand des tijds moeiteloos weet te doorstaan. Toch zijn er enkele verschillen met het icoon van Europese bodem dat op het einde van dit jaar op pensioen wordt gest...

Naar test
24-03-2015

Jeep gaat retro met Chief Concept

​Elk jaar rond Pasen trekt Jeep de schuif met concept cars open. Die worden dan naar de Moab in de Amerikaanse mid-west getransporteerd voor het grootste Jeep-evenement van het jaar.

Naar artikel
24-03-2015

Jeep kleedt Wrangler speciaal aan voor A...

​Jeep houdt wel van wat woordspel. Dat leiden we af uit de Rocks Star editie van de Wrangler Rubicon die het merk morgen voorstelt op het Autosalon van Genève.

Naar artikel
02-03-2015

​Het kan verkeren! Jeep

Jeep was ten dode opgeschreven. Maar de laatste jaren triomfeert de Amerikaanse terreinwagen weer en dat verrast autoliefhebbers wereldwijd.

Naar reportage
26-02-2015

Komt Hummer terug?

​General Motors overweegt een Hummer revival. Met een mogelijk nieuw model zouden ze de succesvolle Jeep Wrangler willen aanvallen.

Naar artikel
04-02-2015

Jeep met ballen heet Wrangler Nighthawk

Starwood Motors is voor Jeep wat ​Bowler voor Land Rover betekent. Een tuner dus, die voor z'n nieuwste creatie de Wrangler onder handen heeft genomen.

Naar artikel
18-06-2014

Jeep toont drie Wrangler Concepts voor P...

Jeep heeft drie nieuwe concept cars voorgesteld ter gelegenheid van het grootste Jeep Treffen van het Westelijke halfrond. Dat heeft traditioneel plaats in de paasperiode in de Amerikaanse staat Utah.

Naar artikel
10-04-2014

Jeep plaagt met twee stoere concepts

In het mekka voor de terreinwagenliefhebber, Moab in de Amerikaanse staat Utah, pakt de constructeur de jongste jaren steevast uit met één of meerdere concept cars. Dit jaar staan in elk geval de Cherokee Dakar en Wrangler MOJO op...

Naar artikel
01-04-2014