Autosalon van Frankfurt 2011 Inleiding

Inleiding
Vergroot foto
Door: BV 22-08-2011

Het is uitgave 64 van de IAA (Internationale Automobil-Ausstellung). En Frankfurt behoudt met een beursoppervlakte van liefst 220.000m² probleemloos de titel van grootste autosalon ter wereld. Het evenement kent zo'n 1.000 exposanten, waaronder een zestigtal automerken.

De IAA opent ditmaal de deuren op 15 september en blijft geopend tot 25 september. De eerste twee dagen zijn bedoeld voor professionals. Een dagticket kost dan ook € 45. Vanaf 17 september kosten tickets € 13 op een weekdag en € 2 extra tijdens het weekend. Wie een kort bezoek plant, kan gebruik maken van een voordeelticket dat € 8 kost en recht geeft op toegang vanaf 15u, maar enkel op werkdagen. Er zijn speciale kortingen voor schoolkinderen, studenten, mensen in Duitse militaire dienst (of een alternatieve burgerdienst) en kinderen. Die betalen slechts € 7,50 op eender welke bezoeksdag en zelfs maar € 4,50 voor een avondbezoek. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen.

Het dossier wordt zoals steeds aangevuld met nieuwe informatie zolang de beurs loopt. Merken die aangepast zijn krijgen gedurende drie dagen het label "update" op de overzichtspagina. Voor nieuwe rubrieken geldt hetzelfde met het label "nieuw".

Geef commentaar
comments by Disqus