10 Coole iPhone Games Kartrider Rush

Kartrider Rush
Bekijk 14 foto's
Door: REDACTIE 06-10-2011

KartRider Rush is een kleurrijke arcade-racegame die door het in 2005 opgerichte Nexon America Inc. is ontwikkeld. Het bedrijf is wereldleider op het vlak van grote online multiplayer-games en ook deze creatie past in die categorie. Het spel wordt wereldwijd al door zo'n 200 miljoen mensen gespeeld. Vooral in Azië is het een hit. Naast de conventionele versies voor PC zijn er nu ook smartphone-edities. Die voor de iPhone is nu al gratis te downloaden en een Android-variant ligt op de ontwerptafel.

De ontwikkelaar belooft al het spelplezier die in de originele versie terug te vinden zijn, plus een aantal nieuwe exclusieve mogelijkheden voor alle mobiele gamers. In KartRider Rush is het de bedoeling zo snel mogelijk door de diverse racebanen heen te racen. De game is op twee manieren te spelen namelijk Item Mode en Speed Mode. Item Mode houdt in dat je je tegenstanders probeert aan te vallen met allerlei voorwerpen (zoals bananen en waterballonnen), terwijl je ondertussen als eerste over de finish dient te komen. In Speed Mode moet je driften om Nitro te verzamelen. Kwestie van wat extra snelheid op te bouwen en als eerste de finish in het vizier te krijgen.

Ook is er een multiplayer functie die je met je vrienden wel enkele uren zoet kan houden. Jammer genoeg kan je niet racen op het internet tegen andere spelers. Aan de basis is dit game gratis, maar in de app store zijn er voor de game add-ons beschikbaar. Die laten je toe om nieuwe levels te spelen en snellere karts te kopen. Voor het volledige spel ben je snel 10 euro kwijt. KartRider Rush is te gebruiken op de iPhone 3GS en latere toestellen. Voor de multiplayer heb je minimaal iOS 4.1 nodig.

Geef commentaar
comments by Disqus