Motorshow Essen 2005 Becker Multimedia

Becker Multimedia
Vergroot foto
Door: BV 27-11-2005
Becker is een referentie als eerste uitrustingsleverancier voor autoradio en navigatiesystemen, maar laat zich evenzeer opmerken in de after market. Becker bracht de 'Traffic Assist' mee naar Essen, een stand-alone navigatiesysteem dat kriskras door Europa loodst. Het systeem werkt rond een 3,5” TFT aanraakscherm en uiterst compacte SD (Secure Digital) geheugenkaart met 1 GB opslagcapaciteit, wat bv. volstaat om de digitale stadsplannen van 21 steden vast te leggen. Een DVD met digitale kaartinformatie voor 27 Europese landen, opgedeeld in drie praktisch bepaalde groepen, wordt bijgeleverd, zodat de gebruiker op elk ogenblik de benodigde kaartinformatie ‘op maat’ via USB-kabel kan overdragen naar de SD-kaart. De routebegeleiding is in 15 talen mogelijk, waaronder ‘Vlaams’ en Frans.

De GPS-ontvanger en antenne zijn ingebouwd in de behuizing, terwijl een extra raamantenne wordt meegeleverd voor gebruik in gebieden met zwakke satellietontvangst. Een signaal van de toerenteller is niet nodig, wat de installatie uiterst eenvoudig houdt. Prijs: € 499.

Wie op zoek is naar audiovisueel spektakel, wordt goed bediend met de ‘Vision Pro’, een elegante dakconsole met wegklappend 6,5” 16:9 TFT-beeldscherm, een afzonderlijk in te bouwen multimediaspeler (DVD, CD, MP3ij), afstandsbediening en een paar draadloze, infrarood hoofdtelefoons voor een volwaardige ‘surround’-geluidsbeleving. Prijs: € 1800.

Geef commentaar
comments by Disqus