De 11 beste aprilgrappen van automerken

Heel wat automerken zijn er niet vies van om de aprilvis traditie te eren met een portie onzinnig nieuws. Dit zijn de 10 beste aprilgrappen van autoconstructeurs dit jaar.

Mini John Cooker Works

Een speciale optie voor de Mini Cabrio: John Cooker Works. Met als om als chef kok aan de slag te gaan en een eetkraampje uit de grond te stampen. Prijs? € 1959. Toevallig ook het jaar dat de originele Mini werd voorgesteld.

BMW dDrive

Met de d van dog, want deze elektrisch aangedreven i8 Spyder (hoog tijd dat we die eens te zien kregen) is er speciaal voor je trouwe viervoeter. Bekleedt met Alcantara en beschikbaar in meer dan 10 kleuren...

Skoda Kodiaq WRC

Bij Skoda zitten een bende lolbroeken. Liefst drie grappen haalden ze uit. Een Skoda Kodiaq WRC is natuurlijk absurd. Te hoog en te volumineus om enig nut te hebben in het rallysegment. Maar het zou het imago van de SUV alleen maar kunnen verbeteren.

BMW Eenhoor

Niet echt voetgangerveilig, dit. Komt ook met regenboogkoplampen zo te zien.

Renault Sport 17 Hayonara

Een Formule 1-wagen met een koffer. 300l past erin. En omdat hij ook kop- en staartlichten heeft, mag je er natuurlijk gewoon mee op de openbare weg. Renault benadrukt dat het louter een concept car is.

Geurlak bij Opel

Bessenrood, heet de nieuwe autolak van Opel. En ze ruikt naar aardbei.

MG M.I.C.E.

Het Chinese M.G. introduceert M.I.C.E. (MG Inter-Car Emoji (MICE) technology). Dat projecteert emoji's op voor- en achterruit, om beter te kunnen communiceren met de rest van het verkeer. Het is ook veilig, want je kan ze kiezen met stemcommando's.

Smart ForSea

Een amfibievoertuig van Smart. Dat zou nog eens wat zijn... Maximumsnelheid (op water): 15 knopen.

Skoda citigo voor popjes

Want ook je speelgoed verdient een hippe Skoda. Uitgerust met een geïntegreerd (speelgoed-)schoenenrek en geleverd met bijpassende nagelak. Verkrijgbaar in blauw en roze.

Huur een familie

Stel, je kocht een Skoda Kodiaq met 7 plaatsen. Maar eigenlijk kan je die niet opvullen. Dan kan je vanaf nu bij Skoda een familie huren. Voor korte tijd, weliswaar.

Lotus Pet Lids

Lotus zegt dat het een lifestyle-product is. Maar het moet de veiligheid van je geliefkoosde huisdier aan boord van je auto ook echt vergroten. Natuurlijk zijn ze lichtgewicht en verrassend stevig en comfortabel. Ze wegen slechts 25 gram.

Geef commentaar
comments by Disqus