Ja, dit bestaat echt: tuning voor kinderauto's

Bekijk 2 foto's
Door: BV 09-07-2017

Je kan voor je nageslacht allerlei leuke vierwielers kopen. Met pedaalkracht of elektrisch. Van bijna alle grote merken vind je gekrompen replica’s. Tegenwoordig kunnen ze zelfs uitgerust zijn met aardigheidjes als een geluidsinstallatie.

Je blijft er echter wel het risico mee lopen dat de vijfjarige achter de hoek met net hetzelfde exemplaar op de proppen komt. En ze kunnen natuurlijk altijd nog méér stijl hebben. Maar geen nood: het bedrijfje KidStance, uit het Amerikaanse (waar anders?) Fort Lauderdale, lost dat voor je op.

Alles kan

Het bedrijf doet tuning van kinderauto’s. Brede spatborden, een verlaagde ophanging en andere velgen zijn de meest populaire aanpassingen. Maar het bedrijfje kan het nog veel gekker maken. Onder meer een instelbare luchtophanging en vleugel- of zelfmoorddeuren horen tot mogelijkheden, naast een hoop verlichting, spoilers, bekleding… Alles, eigenlijk, wat je ook auto van volwaardig formaat kan aandoen.

En dat kost…

Gemiddeld laat een klant $ 1.700 achter bij KidStance. Maar er zijn ook al projectjes de deur uitgegaan van bijna $ 5.000.

Geef commentaar
comments by Disqus