Jeep Grand Cherokee kan niet tegen kleur

Bekijk 2 foto's
Door: BV 24-01-2018

De Jeep Grand Cherokee begint links en rechts wat ouderdomsverschijnselen te vertonen. Logisch, want het model werd al in 2010 geïntroduceerd. Maar geen nood, met wat speciale uitgaves blijft het model fris en interessant. Deze erg sinistere variant bijvoorbeeld, die volgt op de hielen van een hele reeks ‘shadow’ en ‘black’ editions van allerlei modellen, SUVs voorop.

Geen zwartkijker

De badges, alle sierlijsten, de grille en de 20-duims lichtmetalen velgen zijn voor de gelegenheid allemaal uitgevoerd in een donkere tint. De uitlaatsierstukken zijn zwart verchroomd. In het interieur wordt het thema doorgetrokken. Onder meer met zwarte houtinleg, donker metaalkleurige stijlelementen en zwart stikwerk.

Het uiterlijk kan natuurlijk uitgevoerd worden in de zwarte lak die het pakket hier illustreert, maar je kan kiezen uit wel 9 tinten die niét zwart zijn.

De enige technische aanpassing is de standaard sportophanging. Voorts heb je keuze uit een 3-liter diesel, een 3,6l V6 of 5,7L V8. Allen worden ze gekoppeld aan een achttrapsautomaat.

Geef commentaar
comments by Disqus