Configureer Audi’s in levensechte 3D-omgeving

Bekijk 2 foto's
Door: BV 31-07-2018

In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in de Audi-showroom vind je nu al een Virtual Reality Experience. Maar vanaf heden biedt het merk die 3D-configuratie ook aan via z’n website.

Na een proefproject op de Nederlandse markt, dat zich beperkte tot de Audi A4, zijn nu ook de Audi Q2, A7 Sportback en de fonkelnieuwe Audi Q8 op die manier configureerbaar in 25 landen. Een lijst die op korte termijn nog verder uitgebreid wordt. Alleen de R8 valt voorlopig uit de boot.

Gedetailleerde weergave

Audi is vooral trots op de gedetailleerde weergave in de online 3D-module. Vooral als het gaat om de individuele uitrustingsopties biedt onze nieuwe 3D-visualisatie de klant een zeer uitgebreid, gedetailleerd beeld van het gewenste model en ondersteunt het hun aankoopbeslissing,' zegt Thomas Orenz, projectmanager voor de Audi Visualization Engine bij Audi.

In de nabije toekomst zal de 3D-carconfigurator een upgrade krijgen naar 4K en achtergronden die specifiek op elk land zijn afgestemd. Een verlaten weg op IJsland en een belichte tunnel zijn nu al beschikbaar.

Geef commentaar
comments by Disqus