Een roze BMW 7, want het kan

Bekijk 12 foto's
Door: BV 20-09-2018

Wie een BMW 7-Reeks koopt, heeft doorgaans geen nijpend gebrek aan centen. Daarnaast zijn dezelfde eigenaars zelden flamboyant. Je ziet dat aan het kleurenpalet voor het model, dat wordt gedomineerd door grijstinten. Maar je kan via het BMW Individual-programma nog altijd opteren voor een tint die wel in het oog springt. De BMW-dealer in Abu Dhabi doet dat graag. Die viel al op door eens een exemplaar in flashy blauw te laten lakken. En nu wordt het nog gekker.

Rose Quartz

Je kan er niet omheen. Deze Siebener is roze. Rose Quartz, om de specifieke naam van de metaalkleur uit de BMW-portfolio te nemen. De aparte kleur is aangevuld met een andere voorspoiler en een kleine M-achtervleugel, naast een set multispaakswielen.

Aan de binnenzijde is dan weer geen spat roze te vinden. Daar is geopteerd voor houtinleg en een veel traditionelere combinatie van wit en zwart leder.

Onder de kap van deze 750Li zit nog steeds een 445pk en 650Nm sterke V8 die een acceleratietijd naar 100km/u van 4,5 seconden mogelijk maakt.

Voor wie?

Dat weten we niet. Het is zelfs niet zeker dat de auto al door een klant gekocht is. De dealer in kwestie vinkt wel vaker aparte kleuren aan voor z’n showroomexemplaren.

Geef commentaar
comments by Disqus