Kijk hier naar alle dreamcars op het Autosalon van Brussel

Bekijk 69 foto's
Door: BV 25-01-2019

In de marge van het Autosalon van Brussel gaat, inmiddels voor de vijfde keer, het Salon Dream Cars bij. Ooit stonden exotische merken die hun waar wilden aanprijzen gewoon op de beurs. Maar sinds een jaar of vijf worden ze ondergebracht in een aparte hal die wat mooier is aangekleed. Winter Chic, neemt organisator Febiac ditmaal in de mond.

Voorheen gebeurde dat voor een kortere periode dan de looptijd van het salon zelf. Maar deze editie zijn de dreamcars gans de tijd van de partij. De organisatie hoopt er zo’n 200.000 mensen binnen te krijgen. Ze worden apart geteld, want er moet ook apart betaald worden. Je kaartje voor de beurs geeft je geen toegang tot de hal (dat is hal 1) van de Dream Cars zelf.

In voorverkoop moet je er € 3 per persoon extra voor uittrekken. Aan de kassa zelf kost het je al € 5 extra. Hier… kost het je geen cent. In de fotogallery hierboven staat letterlijk elke dreamcar op de beurs voor je te poseren. Akkoord, in het ‘echt’ is het nog helemaal iets anders. Maar hier kan je binnenkijken vanuit je luie zetel. Al was het maar om na te gaan of je echte droombolide er staat.

Beeld: Eric Wynen

Geef commentaar
comments by Disqus