Nieuwe Defender vanaf 10 september te bestellen

Vergroot foto
Door: BV 29-08-2019

Land Rover heeft de eerste officiële teaserfoto van de nieuwe Defender vrijgegeven. Een maat voor niets, want de auto is al helemaal naakt gefotografeerd op de set van de nieuwste James Bond-film (zie hier).

Land Rover Defender teaser

De modderige grille (Land Rover doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de nieuwe Defender net zo au serieux wordt genomen) gaat vergezeld van de mededeling dat de nieuwe generatie van het iconische model aan z’n eerste expeditie begint. Dat wordt een reis van de afgelegen vallei van de kastelen in Kazachstan naar het Autosalon van Frankfurt. De Britten onderlijnen fijntjes dat de terreinwagen, die weerom in drie lengtematen beschikbaar wordt, tijdens het testprogramma temperaturen van - 40 tot + 50 graden Celcius heeft moeten doorstaan.

Meteen te bestellen

Op 10 september gaat het doek eraf op de Duitse beurs. Vanaf dan, zo laat de fabrikant in één adem weten, zal het nieuwe model ook te bestellen zijn. Het aanbod zal bestaan uit drie dieselversies, drie benzines en een plug-in-hybride die bijna 400pk sterk wordt. Wanneer de serieproductie start, is nog niet geweten.

Geef commentaar
comments by Disqus