Peperdure Tequila van Tesla in mum van tijd uitverkocht

Vergroot foto
Door: BV 06-11-2020

Elon Musk heeft niet alleen auto’s met een Tesla-logo op verkocht. Hij deed het ook al met korte broeken en surfplanken. En nu voegt hij Tequila toe aan het lijstje.

Teslaquila

De drank, die werd aangeboden in een opvallende fles, was korte tijd te koop op de website van Tesla. Hoewel het alleen in een select aantal Amerikaanse staten te koop was en je per persoon niet meer dan twee flessen mocht bestellen, was het alcoholische Tesla-drankje in een mum van tijd uitverkocht. Elke fles kostte 250 dollar, een exotische prijs voor Tequila. Musk had eerder al gerefereerd naar het drankje als ‘Teslaquila’.

Knipoog naar eerste succesvolle experiment van Nikolai Tesla

De bliksemvormige fles is vanzelfsprekend een knipoog naar Nikolai Tesla die in de zomer van 1899 bij z’n laboratorium in Colorado Springs voor het eerst artificiële bliksem opwekte.

Tesla mikt voor 2020 nog steeds op winst en 500.000 verkochte auto’s

Intussen houdt Tesla vast aan een (eerste) positief jaarresultaat en bevestigt het ondanks de globale uitdagingen van het moment z’n doelstelling om dit jaar een half miljoen nieuwe modellen van het merk aan de man te brengen.

Geef commentaar
comments by Disqus