Dit huis heeft een garage voor… 72 auto’s

Bekijk 6 foto's
Door: BV 03-05-2021

Dit huis in de Amerikaanse staat Montana heeft vier slaapkamers en vijf badkamers. En het ligt op een locatie met panoramische verzichten. Het is ook groot. Ruim 800 vierkante meter. Het gros van die oppervlakte dient echter niet om in te wonen. Het is garage. Er is immers plaats voor zo maar eventjes 72 auto’s. Wellicht al veel te veel voor een autoliefhebber. Maar ideaal voor een verzamelaar.

Met eigen tankstation en carwash

Eigenlijk speelt de eigenaar een beetje vals. Bijna alle parkeerplaatsen zijn voorzien van een parkeerbrug, waardoor er twee auto’s boven elkaar geparkeerd kunnen worden. Tenminste, als ze relatief laag zijn. Met SUVs zal het niet lukken.

Het blijft echter niet alleen bij de parkeerplaats. Het huis heeft ook een eigen Tesla Supercharger, een binnen- en buitencarwash en een technische ruimte die onder meer ook een vermogenstestbank omvat. Om te tanken hoef je niet eens de openbare weg op. Er is immers ook een eigen tankstation waarin tot 2.500l brandstof kan opgeslagen worden.

Hoeveel kost dat?

De woning staat de koop op de Amerikaanse vastgoedsite Zillow. Echt goedkoop is het niet want je moet er 12 miljoen dollar voor ophoesten. Maar goed, je hebt dan al 70 auto’s gekocht en dat is wellicht ook niet goedkoop.

Geef commentaar
comments by Disqus