10 Coole iPhone Games Fastlane Street Racing

Fastlane Street Racing
Bekijk 12 foto's
Door: REDACTIE 06-10-2011

In Fastlane doe je je ding op de openbare weg, in een grafisch goed uitgewerkte omgeving in één van drie racemodes: Arcade, Time Trial en Challenge.

In de eerste race je van checkpoint naar checkpoint binnen een opgelegde tijd. Haal je het, dan kun je een nieuwe uitdaging aangaan. In de time trial modus race je tegen de ontwikkelaars van het spel en heb je als doel hun tijd te verbeteren. In de challenge mode is het de bedoeling om te racen en verschillende opdrachten te vervullen zoals het ontwijken van obstakels of het inhalen van tegenstanders.

Het spel oogt goed maar de bediening is een andere zaak. Een bocht nemen zonder te driften is een nagenoeg onmogelijke opgave. Zelfs als je de gevoeligheid bijstelt. Dat zou niet zo'n probleem zijn moest je als speler kunnen weten hoe je drift exact gaat, maar je kan het niet waarnemen. De bediening kon dus beter.

Let nog even op: voor Fastlane Street Racing heb je minstens IOS 1.36 nodig. Zoals zo vaak in dit dossier is er een beperkte gratis versie en moet je betalen voor een volledige versie.

Geef commentaar
comments by Disqus