De 10 slechtste auto's volgens Jeremy Clarkson

We serveerden je eerder al 10 auto’s die op de zegen van grote mond en voormalig Top Gear presentator Jeremy Clarkson konden rekenen. De link naar dat item staat helemaal onderaan. Maar eerst serveren we je de 10 auto’s die ‘Jezza’ de afgelopen twee jaar het minst kon smaken.

Opel Astra

Jeremy reed met een rood exemplaar met een turbomotor. En meer heeft hij daar eigenlijk niet over te zeggen.

1

Infiniti Q30

De op de Mercedes A-Klasse gebaseerde crossover van flopmerk Infiniti kon Jeremy niet bekoren. De diesel klinkt als een kanaalboot.

2

Skoda Superb

Veel plaats. Heel veel plaats. Maar hij vind ‘m vooral heel erg gemiddeld. En het heeft zoveel ziel als een ijskast.

3

Zenos E10

Een echte track-day-auto. En dat is net wat er niet goed aan is. Er zijn potloden die beter uitgerust zijn. En de Zenos is bloedsnel maar heeft geen hulpmiddelen. Dat is alleen maar leuk voor een ander. Zelf heb je het liever niet als je door je eigen bandenrook een boom ziet naderen

4

Renault Kadjar

De Renault Kadjar is een Nissan Kumquat die door het departement boekhouding is verbouwd. Niemand zou er ooit een moeten willen.

5

BMW X1

Nog de vorige generatie. En die werd in India, China en Rusland gebouwd wat eraan te zien. En hij voelt als een cementmixer. Spijtig genoeg (voor de merkliefhebbers) werd het een succes, dus BMW maakte er nog een nieuwe van.

6

Seat Leon XPerience

Seats zijn gewoon tijdverlies, zegt Jeremy Clarkson. Op naar iets anders…

7

Nissan GT-R Track Edition

Een gewone GT-R is een schitterende auto. Maar de Track Edition is helemaal verknoeid.

8

Volkswagen Scirocco

Jeremy’s eerste auto was een Scirocco. Lang geleden. En nu hij weer in een Scirocco zat, was het als een oude jeugdliefde terugzien om te ontdekken dat die er inmiddels uitziet als een koe.

9

Hyundai H1

In Engeland heet hij de Hyundai i800, maar het is gewoon een H1. Clarkson wil er nooit meer mee rijden. Of zelfs in meerijden. Hij wil er niet bij in de buurt komen. Als de laatste taxi s’avonds een H1 blijkt te zijn, slaapt hij wel buiten in de regen.

10

Wel goed!

Wat Jeremy Clarkson wel kan smaken? Dat ontdek je hier.

Lees meer 11
Geef commentaar
comments by Disqus