Dodge Dart: eerste blik op interieur

Dodge Dart: eerste blik op interieur
Bekijk 12 foto's
Door: BV 13-12-2011

Nu Sergio Marchionne veilig en wel in de pilotenstoel zit bij de nieuwe Fiat / Chrysler organisatie worden enkele Italiaanse producten klaargestoomd voor een Amerikaanse marktintroductie. En er wordt iets grondiger tewerk gegaan dan bij Lancia. Daar bestaat het gamma nu voor meer dan de helft uit Chrysler waaraan alleen het merklogo is gewijzigd.

De Dodge Dart, die ook al in Detroit debuteert, leent structuur en techniek (op enkele grotere motoren na) bij de Alfa Romeo Giulietta, maar zoals de eerste plaagbeelden van vorige week al onthulden, krijgt de Dart wel een grondig herwerkt uiterlijk.

Nu voegt Dodge nog enkele schetsen van het interieur toe aan het gegeven. Daarin domineren de rode accenten en het grote LCD-scherm dat in de middenconsole wordt ingewerkt. En het lijkt er ook sterk op dat Dodge fier is op de vormgeving van het deurpaneel.

Over de uitrusting wil het bedrijf nu kwijt dat de 3 motoren, 3 transmissies, 6 velgen en 12 koetswerkkleuren gecombineerd zullen kunnen worden met liefst 14 verschillende vormen van binnenaankleding.

Geef commentaar
comments by Disqus