Autosalon van Brussel 2011 Land Rover

Land Rover
Bekijk 44 foto's
Door: BV 30-12-2010

Op een Salon dat naast bedrijfswagens, vooral een geschiedenis van vrijetijds en 4x4-voertuigen heeft, voelt Land-Rover zich natuurlijk als een vis in het water. In paleis 4 is dan ook het complete gamma van de constructeur te bewonderen.

De kleinste, de Freelander 2, onderging afgelopen jaar een ingrijpende facelift. Op de uiterlijke opsmukbeurt na is de komst van een herwerkte diesel met 150 of 190pk daarvan het opmerkelijkste wapenfeit. Wie om enkele extra grammen CO2 verlegen zit, kan de Freelander voortaan ook met voorwielaandrijving bestellen.

Van de Freelander, Discovery, Range Rover Sport en zelfs de Defender presenteert Land-Rover een speciale Exclusive-editie die rijkelijker is aangekleed.

Terwijl we op een commercialisering nog moeten wachten tot de herfst, stelt Land Rover het nieuwste lid van de Range-Rover-familie alvast tentoon. De trendy Evoque is er alvast in twee smaken - met drie of vijf deuren - en pakt uit met een techniek die nagenoeg identiek is aan die van de Freelander.

Geef commentaar
comments by Disqus