Autosalon van Brussel 2013 Jeep

Jeep
Bekijk 9 foto's
Door: BV 04-01-2013

Een merk als Jeep schudt niet elke week een nieuw model uit z'n mouw. Daarom staan Brussel ook uitsluitend silhouetten die we al kennen. Maar er wordt wel een schuif met speciale edities opengetrokken.

Zo wordt de Grand Cherokee S-Limited in een sportieve saus gedompeld. Daar zitten onder meer zwarte twintigduimers, specifieke remklauwen, gelakte deurhendel en een dubbele sportuitlaat bij de ingrediënten.

De Wrangler is natuurlijk ook van de partij. Ditmaal in een uitvoering die Moab heet, en zichzelf met nog meer overgave in onherbergzaam terrein stort. In stijl, met een aangepast kleurenpalet dat onder meer een specifieke kleur omvat maar -belangrijker- ook met een achterdifferentieel dat zichzelf automatisch vergrendeld. Verkrijgbaar als twee- en vierdeurs en desgewenst voorzien van een 2,8l dieselmotor.

De kleinste Jeep - de Compass - begint wat wallen onder de ogen te krijgen, maar het is niets dat wat extra opsmuk niet kan camoufleren. Er is een #200 editie (beperkt op - je raadt het - 200 stuks) die zichzelf graag bekijkt als het ultieme op vlak van uitvoering en luxe. En dan is er nog de S-Limited, die het vooral moet hebben van z'n sportieve uitstraling.

Geef commentaar
comments by Disqus