Nieuw Nürburgringrecord voor... SUV met...

Een record op de legendarische Nordschleife van de Nürburgring zorgt geheid voor een flinke dosis publiciteit. Er wordt dus lustig naar de snelste tijd gejaagd.

Naar artikel
14-06-2018

Scout is Skoda Kodiaq met smaakje aan

​Niet gedacht dat Skoda naast een Kodiaq, er ook nog een stoerdere versie van zou maken. Want was het nu niet typisch Kodiaq dat hij stoerder was? Maar hij is er nu toch. Hij heet Scout en staat volgende zomer bij de dealer.

Naar artikel
26-01-2017

Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190 DSG 4x4

​Het is nog maar de eerste keer dat Volkswagen-dochter Skoda zich aan een ruime SUV waagt. En dat zou je niet zeggen. De Kodiaq heeft immers alles van een goed doordacht, uitstekend geassembleerd en ‘volwassen’ product. Opzet gesl...

Naar test
08-01-2017

Skoda zit nu al over het miljoen

Dat Skoda verkoopsaantallen haalt die het plafond van het miljoen doorbreken, is al geen uitzondering meer. Het bedrijf doet het nu al voor het derde jaar op rij.

Naar artikel
26-11-2016

Geen geheim meer: Skoda Kodiaq

​Een ellenlange teasercampagne voerde Skoda al. Tegenwoordig is dat traditie. En dat er links en rechts al eens wat lekt - ook dat hoort er tegenwoordig bij.

Naar artikel
01-09-2016

Wauw, de Skoda Kodiaq heeft verticale ve...

​De Skoda Kodiaq - een zevenzitter op het platform van de ​VW Tiguan - is ​eigenlijk al uitgelekt.

Naar artikel
31-08-2016

Skoda Kodiaq breekt uit

​Op 1 september toont Skoda de Kodiaq. Dat is een SUV die, geheel naar VW-traditie, z’n genen zal delen met de Tiguan. In Tsjechië wordt er heel wat van verwacht en de komst wordt dan ook aangekondigd door een hele reeks teasers.

Naar artikel
16-08-2016

Hoeken en kanten van Skoda Kodiaq

​Van 1 tot 16 oktober beleeft de nieuwe SUV van Skoda z’n werelddebuut op het Autosalon van Parijs. Niet dat we zolang moeten wachten om je er alles over te vertellen. Dat doen we al op 1 september.

Naar artikel
10-08-2016

Skoda Kodiaq: dit is het design

​In september toont Skoda z’n eerste echte SUV. Die auto zal Kodiaq heten en technisch veel gelijkenissen vertonen met de ​VW Tiguan en de ​Seat Ateca. En als we zeggen ‘veel gelijkenissen’, dan bedoelen we eigenlijk dat er nauwel...

Naar artikel
15-06-2016

Nieuwe SUV Skoda heet Kodiaq

​Hoe Skoda’s nieuwe SUV eruit zal zien, toonde de Tsjechische Volkswagentak ons al in maart op het Salon van Genève met de "Vision S". Toen gingen er nog twee namen door de geruchtenmolen: Snowman en Kodiak. En een van hen is het...

Naar artikel
06-05-2016

Skoda stoomt Vision S klaar voor seriepr...

​Nu de compacte SUV één van de grootste Europese segmenten is geworden, haast de Volkswagen-group zich om zo snel mogelijk een ruim aanbod op de markt te zetten. Na de nieuwe Tiguan kregen we al de Seat Ateca te zien. En Skoda sto...

Naar artikel
01-03-2016