Autosalon van Brussel 2014 Jeep

Jeep
Bekijk 130 foto's
Door: BV 31-12-2013

Jeep mag tegenwoordig wel in Italiaanse handen zijn en zich nestelen tussen de andere merken van de Fiat-groep in Paleis 8, het merk blijft gewoon z'n ding doen.

Jeep Grand Cherokee

De Grand Cherokee is grondig opgefrist. En de aanpassingen gaan verder dan het gemoderniseerde smoelwerk en een interieur dat niet alleen een frisse look maar ook opgewaardeerde materialen krijgt.

Onder de kap zit een 3.0l V6 common-rail diesel met 190 of 250pk en er zijn ook drie benzinemotoren. De krachtigste daarvan is de 6,4l V8 met 468pk, bestemd voor de SRT. Een nieuwe achttrapsautomaat helpt de CO2-uitstoot omlaag terwijl drie verschillende types integraalaandrijving ervoor meoten zorgen dat je je steeds uit een benarde situatie kan bevrijden.

Wrangler Polar

De iconische Wrangler is ook van de partij. Het model staat er te blinken in een exclusieve Polar-uitvoering. Die is voorzien van een specifieke aankleding, Mopar-accessoires incluis, en wordt aangedreven door een 2,8l diesel met 200pk. Te koop met 2 of 4 deuren.

Jeep Compass

Tenslotte heeft Jeep ook z'n kleinste telg, de Compass, mild bijgespijkerd. ERg mild, want de achteruitrijcamera is het grootste nieuws. Onder de kap zit een 2,2l turbodiesel met 136 of 163pk en als jij die ene belg bent die het model wil bestellen met een benzinemotor dan krijg je een 2-liter met 156pk.

Geef commentaar
comments by Disqus