Alfa Romeo Stelvio met achterwielaandrij...

​De meeste SUVs en cross-overs kan je met vierwielaandrijving krijgen. De goedkoopste versies zijn echter niet zelden van louter tweewielaandrijving voorzien...

Naar artikel
02-07-2018

NRing-edities van Alfa Romeo Giulia en S...

​Alfa Romeo viert de ‘historische band’ ​tussen de Nürburgring en het automerk met de marktintroductie van NRing-speciale edities die voor het eerst te zien waren op het Autosalon van Genève.

Naar artikel
16-06-2018

Nazicht remmen Alfa Giulia en Stelvio no...

De Italiaanse autobouwer moet voertuigen van het type Stelvio en Giulia terugroepen naar de dealer...

Naar artikel
03-01-2018

Alfa Romeo werkt aan z’n grootste auto o...

​Niet elke nieuwe Alfa Romeo is een even groot commercieel succes. Dat is wel duidelijk. Maar de prestaties van de Stelvio smaken bij de directie schijnbaar naar meer.

Naar artikel
29-12-2017

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio heeft pr...

​Met een rondetijd van 7:51”7’ is de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio de snelste SUV ooit over de Nürburgring. In z’n neus ligt dan ook een spectaculaire 2,9l V6 met twee turbo’s waar Ferrari zich mee heeft gemoeid.

Naar artikel
05-11-2017

Alfa Stelvio Quadrifoglio is snelste SUV...

​De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is de snelste productie-SUV ter wereld.

Naar artikel
29-09-2017

Alfa Romeo Stelvio: dit zijn de normale...

​Alfa Romeo blijft de Stelvio maar lanceren. En ​omdat nu zowat alles over de SUV van het Italiaanse merk al gezegd is, concentreren we ons louter op wat we nog niet wisten.

Naar artikel
25-02-2017

Alfa Romeo Stelvio start als First Editi...

​Voor de introductie van hun eerste SUV komt Alfa Romeo met een speciaal model aanzetten: Stelvio First Edition. Die kost ten minste € 56.000, krijgt een uitgebreide uitrusting en wordt aangedreven door een 2.0 viercilinder benzin...

Naar artikel
19-01-2017

Alfa Romeo wil het maken in de VS

​Alfa Romeo richt, zo blijkt uit uitlatingen van topman Reid Bigland, z’n pijlen op de US of A. En wat meer is. De Italianen willen volume wegkapen in wat ze omschrijven als het ‘doorsnee’ premium segment.

Naar artikel
16-01-2017

Eindelijk: Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo stelt z’n SUV voor. Eindelijk. Want het bedrijf heeft er veel langer over gedaan om de auto te maken dan de aanleg van de gelijknamige Alpenpas in het noorden van Italië in beslag nam.

Naar artikel
16-11-2016