Mercedes gooit deur van nieuwe GLE open

​Mercedes heeft een nieuwe GLE klaar staan. Het uiterlijk, dat ongetwijfeld evolutief vormgegeven zal zijn, is nog even geheim. Maar de deur naar het interieur gooien de Duitsers nu al open.

Naar artikel
06-07-2018

Wat test Mercedes hier?

Begin volgend jaar introduceer Mercedes de nieuwe G-Klasse. De eerste keer in veertig jaar dat het model structureel ingrijpend gewijzigd wordt, maar nu al is duidelijk dat z’n karakteristieke...

Naar artikel
31-12-2017

Mercedes GLE 450 AMG Sport

​Voor de duidelijkheid: deze GLE 450 AMG is géén echte AMG, maar valt onder de AMG-Sport-lijn. Een soort van AMG ‘light’ zeg maar, voor wie vindt dat het vermogen van zo’n echte AMG toch wat overdreven is.

Naar artikel
15-10-2015

Velgentrends zomer 2015, volgens Mercede...

De autosector adopteert graag gewoonten van andere succesvolle sectoren. Met wisselen succes overigens. zo hebben de Fransen ons al eens proberen wijsmaken dat hun modellen binnen een jaarcollectie passen

Naar artikel
28-04-2015

Mercedes M-Klasse heet GLE na facelift

Voor- en achterzijde zijn aangepakt en nu weer helemaal in lijn met die van andere Mercedessen als de E- en S-Klasse. Aan de binnenkant zijn de aanpassingen bescheiden, maar het infotainment moest wel een groter scherm krijgen.

Naar artikel
26-03-2015